Lof voor Gouweleeuw: "Hij zit tegen Oranje aan"

4 april 2015, 15:23

Het succes van AZ dit seizoen is mede te danken aan de solide defensie, waarin Jeffrey Gouweleeuw al het hele jaar een sterke indruk maakt. Dat ziet ook trainer John van den Brom, die lovende woorden overheeft voor de centrale verdediger. De coach denkt dat Gouweleeuw zelfs dichtbij een uitverkiezing van het Nederlands elftal zit.

"Met Gouweleeuw krijg je altijd wat je ziet", zegt Van den Brom op de clubsite. "Je weet wat je aan hem hebt. Voor mij als coach is het heerlijk om dat soort spelers in mijn selectie te hebben. Ik ben enorm tevreden over hem. Ik denk dat hij heel goed in de Engelse competitie zou passen. Dat voetbal past bij zijn manier van spelen. Ik denk ook dat Gouweleeuw tegen het Nederlands elftal aanzit. Het feit dat de bondscoach hier al een aantal keer geweest is, zegt genoeg. Hij staat op de radar. Als hij zo doorgaat, komt Oranje voor hem. Daar ben ik van overtuigd."

Gouweleeuw is blij met de woorden van zijn coach, maar blijft bescheiden. "Ik weet niet of ik een kans bij Oranje verdien. Dat is aan andere mensen om te bepalen. Als je mij vergelijkt met de spelers die momenteel wel worden geselecteerd voor het Nederlands elftal. Stefan de Vrij speelt wekelijks in het buitenland, dus die heeft zeker een voorsprong. Maar als je kijkt naar de jongens van Feyenoord, PSV of Ajax, dan denk ik niet dat ik minder ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen