Götze terug in Dortmund: "Wedstrijd van het jaar"

4 april 2015, 16:25

De clash tussen Borussia Dortmund en Bayern München van vanavond (zaterdag) is een duel waar voetbalminnend reikhalzend naar uitkijkt. Voor Mario Götze is de topper een bijzondere ontmoeting. Met Bayern keert hij terug bij Borussia Dortmund, de club waarvoor hij tot de zomer van 2013 speelde. De Duitser kijkt uit naar de kraker en verwacht geen hartelijk welkom van de fans van de thuisclub.

De supporters van Borussia Dortmund namen Götze zijn overstap zeer kwalijk. Hij keerde met Bayern al eerder terug in Dortmund en werd toen niet bepaald vriendelijk ontvangen. "Ik wacht rustig af wat er gaat gebeuren, maar ik denk niet dat de houding van die fans is veranderd", zegt Götze op de clubsite. "Het is echter geen probleem voor mij. Ik zal er mee om moeten leren gaan."

De Duitser heeft er vertrouwen in dat Bayern, dat zonder Arjen Robben en Franck Ribéry speelt, het dolende Dortmund een tik gaat uitdelen. "Ook zonder dat duo hebben wij een goed team", zegt hij. "Hopelijk halen we ons niveau en winnen we het duel. Het zal een mooie wedstrijd worden. Het is de grootste wedstrijd van het jaar in de Bundesliga, en ik heb een goed voorgevoel."

Het eerste fluitsignaal zal in het Signal Iduna Park om 18.30 uur klinken. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen