Benfica krijgt tegengoal in eigen huis, maar wint wel

4 april 2015, 20:00

Na negen competitiewedstrijden op rij de nul te hebben gehouden, heeft Benfica vanavond (zaterdag) dan eindelijk weer eens een tegengoal geïncasseerd in het eigen Estadio da Luz in de Portugese Liga ZON Sagres. Nacional Madeira stopte de reeks van de equipe uit Lissabon, maar hield daar geen punten aan over: 3-1.

Zoals zo vaak dit seizoen schoot Benfica voor eigen publiek sterk uit de startblokken tegen Nacional. Door goals van Jonas en Lima stonden de hoofdstedelingen al na een half uur met 2-0 voor tegen de eilandbewoners. Met zijn tweede van de avond maakte Jonas er in de 59ste minuut 3-0 van. De nul houden lukte Benfica deze keer niet, Tiago Rodrigues bepaalde in de 74ste minuut de eindscore op 3-1. Ola John mocht vlak voor tijd nog invallen bij de thuisclub.

Koploper Benfica, dat nu elf opeenvolgende thuiszeges heeft geboekt in de Portugese competitie, heeft 68 punten. De voorsprong op nummer twee FC Porto bedraagt zes punten, al komt de achtervolger later deze speelronde nog in actie. De kwartfinalist in de Champions League ontvangt maandag Estoril.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen