Real Madrid haalt de tien net niet tegen Granada: 9-1

5 april 2015, 14:03

Real Madrid zat voor de interlandonderbreking in een dipje, maar de Spaanse topclub heeft zondagmiddag alle ellende van zich af gespeeld. De Madrilenen maakten er op eerste paasdag een heus voetbalfeest van. De formatie van coach Carlo Ancelotti produceerde maar liefst negen doelpunten in de thuiswedstrijd tegen Granada CF: 9-1. Cristiano Ronaldo was mede dankzij een razendsnelle loepzuivere hattrick verantwoordelijk voor een kwintet aan treffers.

Hier was Real Madrid wel even aan toe. Los Merengues wisten in hun laatste vijf competitiewedstrijd slechts tweemaal met de volle drie punten aan de haal te gaan. Tegen Villarreal (1-1) werd er gelijkgespeeld, tegen Athletic de Bilbao (1-0) en FC Barcelona (2-1) ging de ploeg uit de hoofdstad onderuit. Maar hier was tegen Granada niets van te zien: na negentig minuten spektakel stond de monsteruitslag 9-1 op de borden. Een flinke opsteker voor Real Madrid.

In de tweede helft wist hij zijn doelpuntentotaal in het duel met Granada naar vijf op te schroeven. Hij is nu weer de topscorer van de Primera División, met 36 doelpunten. Lionel Messi heeft er vier minder gemaakt. De Argentijn komt later op de avond (21.00 uur) nog wel in actie, als FC Barcelona op bezoek gaat bij Celta de Vigo. Wint Barça dit duel, dan is de voorsprong op Real Madrid weer vier punten.

Naast Ronaldo waren ook de andere twee spelers uit het bekritiseerde 'BBC'-trio trefzeker. Gareth Bale maakte de openingstreffer, Karim Benzema zorgde met een beauty voor de 5-0. Het andere doelpunt werd door Granada-speler Diego Mainz gemaakt. Namens de bezoekers redde Robert Ibanez de eer, door de 7-1 te maken.

Bij Real Madrid had James Rodríguez na lange tijd afwezig te zijn geweest weer eens een basisplaats. Dat gold ook voor Luka Modric, die ook een tijd buitenspel heeft gestaan met een blessure. De twee stonden samen met Toni Kroos op het middenrif. Gek genoeg heeft Real Madrid al haar wedstrijden met dit middenveld in het huidige seizoen gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen