Gosens wees NAC en Cambuur af: "Geen spijt van"

6 april 2015, 18:26

Robin Gosens stond afgelopen zomer nadrukkelijk in de belangstelling van NAC Breda en SC Cambuur, maar de middenvelder liet die interesse links liggen. Hij koos voor een tweede verhuurperiode bij FC Dordrecht, waarmee hij vorig seizoen promotie naar de Eredivisie afdwong. Spijt van zijn keuze heeft hij, ondanks het teleurstellende seizoen van De Schapenkoppen, niet gehad.

"NAC en Cambuur waren concreet, ik heb met beide ploegen gesproken, maar ik kreeg bij geen van die clubs het gevoel dat ik bij FC Dordrecht had", zegt de huurling van Vitesse op de website van Dordrecht. Spijt heeft daar niet van. "Nee, zeker niet. Ik speel hier vrijwel elke wedstrijd, dat was mijn doel voor dit seizoen. Bovendien gaat het na de winterstop zowel met mezelf als met het team beter, maar we hebben net te veel pech gehad."

De hekkensluiter is dankzij de nederlaag van afgelopen weekend tegen Heracles Almelo zo goed als gedegradeerd. "Sommige wedstrijden die we verloren, hadden net zo goed in ons voordeel uit kunnen pakken. Als je dat allemaal op een rijtje zou zetten, hadden we zomaar eens een plek of twee hoger kunnen staan. Het wordt tijd dat de voetbalgod ons gunstig gezind is", aldus Gosens, die bij Vitesse tot het einde van volgend seizoen onder contract staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen