Utrecht wil graag verder met Duplan en Letschert

6 april 2015, 20:20

Als het aan FC Utrecht ligt, blijven Edouard Duplan en Timo Letschert ook na dit seizoen in de Galgenwaard. Het contract van Duplan loopt na dit seizoen af en Utrecht is met hem in gesprek over een nieuwe verbintenis. Letschert wordt gehuurd van Roda JC, maar de eredivisionist gaat waarschijnlijk gebruik maken van de optie tot koop in het contract.

Algemeen directeur Wilco van Schaik zegt dat Utrecht de Fransman Duplan graag binnenboord wil houden. "Edouard is iemand van de club, we gaan beiden kijken naar de toekomst", zegt de beleidsbepaler tegen Voetbal International. Duplan is bezig aan zijn vijfde seizoen in Utrecht, dat hem destijds overnam van Sparta Rotterdam.

Letschert wordt gehuurd van Roda JC, waar hij nog een contract heeft tot 2016. De optie tot koop in het huurcontract geeft Utrecht echter de kans om de verdediger te behouden. "Wij zijn zeer tevreden over Timo. "In het begin moest hij wennen, maar intussen zijn we heel blij met hem. Een mooi, jong talent", zegt Van Schaik over Letschert, die in achttien competitieduels zijn opwachting maakte.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen