Rienstra: "Twee jaar op rij naar Kuip zou historisch zijn"

7 april 2015, 07:59

PEC Zwolle zorgde vorig seizoen voor een prachtig en historisch succes, door beslag te leggen op de KNVB Beker. De bekerhouder is dit seizoen echter weer hard op weg om kunstje te flikken. Vanavond (dinsdag) gaan De Blauwvingers op visite bij FC Twente, met een ticket voor de finale in De Kuip als inzet.

Om de eindstrijd in Rotterdam te halen dient PEC Zwolle wel een lastige horde te nemen. Onlangs ging de ploeg nog kansloos met 2-0 onderuit in de Grolsch Veste. "Toen was doelman Warner Hahn onze beste speler. Dat zegt genoeg", herinnert Ben Rienstra zich in De Telegraaf. "We hebben wat recht te zetten, want ook thuis verloren we dit seizoen van FC Twente (1-2, red.)", aldus de middenvelder.

Vorig seizoen stond de 24-jarige Rienstra nog bij Heracles Almelo onder contract. "De bekerwinst van vorig seizoen was natuurlijk uniek voor PEC Zwolle, maar het zou helemaal historisch zijn als deze club voor het tweede jaar op rij naar De Kuip gaat. Dat wil ik graag meemaken. Het is ons doel om via het bekertoernooi Europa in te gaan."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen