Marchisio-soap ten einde: middenvelder in Juve-selectie

7 april 2015, 09:14

De gemoederen rond de knieblessure van Claudio Marchisio liepen hoog op in Italië. Een blessure aan het gewricht zorgde zelfs voor enkele doodsbedreigingen aan het adres van bondscoach Antonio Conte. Uiteindelijk is de situatie met een sisser afgelopen, aangezien de middenvelder van Juventus vanavond (dinsdag) tot de wedstrijdselectie voor het bekerduel met Fiorentina behoort.

Marchisio dreigde op basis van de diagnose van de medische staf van de Italiaanse ploeg zeer lang buitenspel te staan vanwege een zware knieblessure. De medische staf van Juventus concludeerde op basis van onderzoek echter dat de schade meeviel. Daardoor is hij geen half jaar uitgeschakeld, zoals eerder geschetst werd.

Boze Juventus-fans uitten hun woede richting Conte, aangezien de bondscoach van Italië de internationals te hard zou laten trainen en dat ten grondslag zou hebben gelegen aan de blessure van Marchisio, die met Juventus in de halve finale van de Coppa Italia een 2-1 achterstand moet goedmaken tegen Fiorentina.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen