Nuytinck haalt uit naar medische staf van Anderlecht

7 april 2015, 11:47

Bram Nuytinck kreeg sinds 1 oktober vorig jaar weer eens de kans in de basisopstelling van Anderlecht. Toen kwam hij in actie in het Champions League-duel met Anderlecht, nu stond hij aan de aftrap in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Charleroi. Na zijn rentree in de basis haalde hij flink uit naar de medische staf van zijn club.

"Een fout kan gebeuren, maar meerdere fouten niet", sneert Nuytinck in Het Nieuwsblad richting de medische staf van Anderlecht. Hij stond op 1 oktober in het veld tegen Dortmund, maar dit was volgens hem niet verantwoord. "Die wedstrijd tegen Dortmund tel ik niet mee. Ik kreeg vier spuiten in mijn teen voor die wedstrijd, dat had niet mogen gebeuren", aldus de verdediger, die daarna toch nog geopereerd moest worden.

De ellende was na de operatie nog niet uit het zicht, stelt Nuytinck. "Nadien droeg ik er nog de gevolgen van, mijn teen is lang dik gebleven en daardoor begon ik wat met andere blessures te sukkelen. Iedereen weet dat ze de verkeerde diagnose hebben gesteld toen ik me blesseerde. Iedereen kan een fout maken, dat is menselijk. Maar bij mij ging het niet om één fout, maar wel om meerdere fouten', haalt de Nederlander uit.

Coach Besnik Hasi uitte ook al eens flinke kritiek op de medische staf. "Als onze medische staf zegt dat er iemand tien dagen out is, reken je er beter vijftien", zei de coach eerder in het seizoen, doelend op centrale verdediger Chancel Mbemba, die nog steeds geblesseerd is.

Nuytinck heeft inmiddels zelf via Twitter gereageerd op de ontstane commotie over zijn opmerkingen:

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen