Willem II zonder steunpilaar Wuytens tegen Feyenoord

7 april 2015, 17:36

In de thuiswedstrijd tegen Feyenoord, komend weekend, kan Willem II niet over Dries Wuytens beschikken. De 24-jarige centrale verdediger raakte afgelopen zaterdag tegen PEC Zwolle geblesseerd en het duel met de Rotterdammers komt te vroeg, laat hij weten aan het Brabants Dagblad.

De blessure van Wuytens werd dinsdag in het ziekenhuis onderzocht. Daarbij werd geen ernstige schade geconstateerd, maar de wedstrijd tegen Feyenoord haalt hij niet. "Ik hoop er volgende week tegen FC Groningen weer wel bij te zijn", laat hij weten. De meest logische vervanger van Wuytens tegen Feyenoord lijkt Freek Heerkens te zijn, hij kwam tegen PEC Zwolle (1-0 verlies) ook als invaller voor de Belg in de ploeg.

Wuytens is dit seizoen een vaste waarde bij Willem II, hij stond tijdens 28 van de 29 competitieduels in de basis. Toch is zijn contractverlenging in Tilburg nog niet rond, maar Wuytens rekent erop dat hij ook volgend seizoen in het Koning Willem II Stadion voetbalt. "Ik hoop en denk dat we er deze week wel uitkomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen