Gekkenhuis in Euroborg: "Natuurlijk helpt dat wel"

7 april 2015, 20:04

Ruim 2.500 fans waren dinsdag in Euroborg om FC Groningen te steunen in aanloop naar de belangrijke bekerwedstrijd tegen Excelsior. Het zorgde voor een ongekende sfeer tijdens de training, waar ook aanvoerder Maikel Kieftenbeld van genoot. Hij was onder de indruk, laat hij weten op de clubwebsite.

"Natuurlijk helpt dat wel, alle beetjes helpen en het geeft aan hoe deze wedstrijd leeft bij de fans", zegt Kieftenbeld over de bijzondere sfeeractie in Euroborg daags voor de halve finale van de KNVB Beker. "Voor dit soort belangrijke wedstrijden loopt de gehele stad uit en merk je wat het betekent voor de club."

Het eerste fluitsignaal voor de wedstrijd tussen FC Groningen en Excelsior klinkt woensdag in Euroborg om 20.00 uur. Kieftenbeld kan niet wachten tot het zover is: "Ik vergelijk het met de eerdere belangrijke wedstrijden die ik voor FC Groningen heb gespeeld en die wil je altijd zo snel mogelijk spelen. Een dag duurt dan heel lang, maar ik moet me gewoon voorbereiden net als anders", weet de voormalig middenvelder van Jong Oranje. "Ik ga niets anders doen dan anders, al merk je aan alles dat dit een heel belangrijke wedstrijd word."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen