Ook Matri juicht tegen oude club: "Dat is niet respectloos"

8 april 2015, 11:50

Wat Wout Brama overkwam in de bekerwedstrijd FC Twente-PEC Zwolle, gebeurde in Italië ook met Alessandro Matri. De spits van Juventus maakte in de halve finale van de Coppa Italia een belangrijk doelpunt tegen zijn oude club, in dit geval Fiorentina. En evenals Brama in Enschede, hield ook Matri zich niet in tijdens het juichen.

Matri droeg vorig seizoen het shirt van Fiorentina, maar overwoog niet om ingetogen te juichen na zijn goal tegen zijn oude club. "Ik heb vorig seizoen lang genoeg gewacht tot ik weer eens scoorde en kon juichen", glimlacht hij in Italiaanse media. Door de goal van Matri kwam Juventus op een 0-1 voorsprong in Florence, uiteindelijk zou de ploeg uit Turijn met 0-3 winnen. Dat was genoeg om de 1-2 thuisnederlaag weg te poetsen en de finale van de Coppa Italia te bereiken. "Ik vind het niet respectloos om te juichen tegen je oude club. Doelpunten maken is essentieel voor een spits", aldus Matri.

Brama liet zich in vergelijkbare bewoordingen uit. "Het zou hypocriet zijn om niet te juichen. Ik heb een geweldige tijd gehad bij FC Twente, maar speel nu voor PEC Zwolle", zei hij dinsdag bij FOX Sports

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen