Real Madrid volgt goede voorbeeld Barça met winst

8 april 2015, 23:59

Real Madrid heeft het gat met FC Barcelona woensdagavond weer verkleind tot vier punten, nadat de Catalaanse koploper eerder al met 4-0 van UD Almeria wist te winnen. De nummer twee van de Primera Division won het Madrileense onderonsje met Rayo Vallecano met 0-2. Cristiano Ronaldo en James Rodríguez maakten de doelpunten voor De Koninklijke.

Het werd geen spektakel, zoals afgelopen zondag wel het geval was. Real haalde toen in het eigen Estadio Santiago Bernabéu flink uit tegen Granada (9-1). Zo spectaculair als deze overwinning was, zo degelijk ging het er aan toe tegen Vallecano. Toch duurde het wel even voordat de ban gebroken werd door de ploeg van coach Carlo Ancelotti. Ronaldo maakte het verschil, met een kopbal uit een voorzet van Dani Carvajal. Een kwartier voor tijd gooide James de wedstrijd op slot, na een assist van Ronaldo: 2-0.

Real lijkt de smaak derhalve wel weer een beetje te pakken te krijgen. Voor de interlandonderbreking werd er slechts één keer gewonnen in vijf wedstrijden. Tegen Villarreal speelden de Madrilenen met 1-1 gelijk, tegen Athletic de Bilbao (1-0), Schalke 04 (3-4) en FC Barcelona (2-1) ging de Spaanse topclub onderuit. Ondertussen werd er toen nog wel afgerekend met Levante (2-0), maar er was absoluut sprake van een matige serie.

Komende zaterdag kan Real voor een hattrick aan overwinning gaan, nummer veertien Eibar komt dan langs in Bernabéu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen