Cisse wil bij Liverpool blijven

15 mei 2006, 10:54

Als het aan Djibril Cisse ligt, speelt hij ook volgend seizoen bij Liverpool. De Franse aanvaller werd de laatste maanden regelmatig in verband gebracht met een terugkeer naar zijn vaderland, maar de spits wil graag in Engeland blijven. 

Cisse kwam in de zomer van 2004 naar Liverpool, maar slaagde er in Engeland niet in om af te rekenen met zijn critici. De Franse aanvaller lag continu onder vuur en kreeg ook nooit het volledige vertrouwen van manager Benitez. Toch wil hij dolgraag bij Liverpool blijven. "Ik heb er, in de speelminuten die ik dit seizoen gekregen heb, het beste van proberen te maken. Meer kan ik niet doen. Ik wil hier graag blijven, mocht ik toch moeten vertrekken zal dat in ieder geval niet míjn beslissing zijn", stelt hij.

Afgelopen zaterdag was Cisse nog trefzeker in de FA Cup-finale tegen West Ham United. Mede dankzij de treffer van de Fransman won Liverpool het duel, dat in 3-3 eindigde, na strafschoppen. Deze week werd Cisse bovendien opgenomen in de Franse selectie voor het WK in Duitsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen