Feyenoord wil door met Kazim: "Hij is van grote waarde"

10 april 2015, 18:38   Bijgewerkt: 10 april 2015, 18:51

De kans is groot dat Feyenoord de optie in het contract van Colin Kazim-Richards gaat lichten, zo heeft technisch directeur Martin van Geel vrijdag laten weten bij RTV Rijnmond. De Rotterdamse club heeft tot 1 mei de tijd om kenbaar te maken of het de 28-jarige Turkse aanvaller in de zomer transfervrij wil overnemen van Bursaspor.

Feyenoord huurt Kazim-Richards voor dit seizoen van Bursaspor. De aanvaller maakte tot dusver tien doelpunten in de Eredivisie, in 22 wedstrijden. Daarnaast tekende hij in zeven Europa League-duels voor één goal, medio februari in het uitduel met AS Roma. "Kazim-Richards is van grote waarde voor Feyenoord. Wij willen hem graag hier houden", aldus Van Geel, die eraan toevoegt dat Feyenoord Kazim-Richards niet wil doorverkopen als hij daadwerkelijk in Rotterdam blijft.

Daarnaast gaat Feyenoord alles in het werk stellen om John Guidetti terug te halen, al is het nog onzeker of dit financieel haalbaar is. De Zweedse aanvaller speelde in het seizoen 2011/2012 al in de Kuip en was toen de publiekslieveling. Hij werd destijds gehuurd van Manchester City. Tegenwoordig is Guidetti actief bij Celtic, maar hij ziet een rentree bij Feyenoord wel zitten.

Eerder deze week werd al bekend dat Dirk Kuyt komende zomer terugkeert bij Feyenoord. Salomon Kalou staat ook open voor een terugkeer naar Rotterdam-Zuid. Het zou een hereniging van de K2 betekenen, al lijkt de Ivoriaan geen optie voor Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen