Narsingh: "Nu zeggen we het: we worden kampioen"

10 april 2015, 23:18

Sinds de winterstop was voor vrijwel iedereen duidelijk dat PSV kampioen van de Eredivisie ging worden, maar de spelers van de Eindhovense club waakten continu voor te veel euforie. Geen moment werd gezegd dat de titel binnen was, telkens hadden de spelers het over 'een x-aantal finales' dat nog gespeeld moest worden.

Na de wedstrijd tegen PEC Zwolle zijn de finales van PSV zo ongeveer voorbij. Als Ajax zaterdag verliest van Heracles Almelo, is de titel een feit. "Nu spreken we het wel uit: we worden kampioen", zegt Luciano Narsingh tegen FCUpdate.nl. "Dat we daar zo voorzichtig in waren de afgelopen weken en maanden, komt omdat we de afgelopen seizoenen vaak ook al een titelwaardige selectie hadden. Toen ging het ook telkens nog mis, daarom wilden we nu in ieder geval niet te vroeg juichen."

Volgens Narsingh was er niet een bepaalde wedstrijd waarin PSV de titelstrijd, voor zijn gevoel, besliste. Het gevoel dat zijn ploeg het kampioenschap niet meer weg ging geven, werd langzaam maar zeker sterker. "Voor mij was bepalend hoe scherp iedereen elke dag was op de training. Daar zag je aan dat niemand verslapte en dat er veel overtuiging in de ploeg zag. Voor deze wedstrijd, tegen PEC, hebben we beelden bekeken van dit hele seizoen. Mooi om te zien. We zijn samen aan iets begonnen, dat willen we nu samen eindigen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen