Van Duinen vreest voor basisplaats na kritiek Fraser

11 april 2015, 16:26

ADO Den Haag speelt morgen (zondag) de belangrijke thuiswedstrijd tegen concurrent FC Utrecht. De vraag is echter met welke basiself de nummer dertien van de Eredivisie zal aantreden. Trainer Henk Fraser uitte vorige week stevige kritiek op zijn spelers na de zege op Excelsior (2-3). Aanvaller Mike van Duinen vat de teksten van zijn coach persoonlijk op en vreest voor een plek op de bank.

"De grote jongens in onze ploeg zijn wel heel laat opgestaan", zei Fraser. "De eerste 25 minuten na rust was het weer los zand. Dan mag je verwachten dat degenen die al een aantal jaar ervaring hebben in de Eredivisie gaan sturen en voorop gaan in de strijd. Dat is wat ons bijna de kop kost en wat ons wisselvallig maakt", zei de coach toen onomwonden. De woorden zijn aangekomen bij Van Duinen. "Op zich voel ik me wel aangesproken", zegt hij tegen Omroep West. "Ik denk dat ik daar nu wel bij hoor."

"We stonden op dat moment gewoon niet goed", blikt Van Duinen terug op het duel in Rotterdam van vorige week. "Dat probeer je met coaching recht te zetten, maar dat lukte niet", zegt de spits, die dan ook vreest voor zijn basisplek. "Je moet altijd rekening houden met concurrentie. Ook ik kan er naast worden gezet, maar ik hoop natuurlijk van niet."

ADO boekte vorige week tegen Excelsior de eerste uitzege van dit seizoen. Als er morgen gewonnen wordt van Utrecht, passeert het team van Fraser concurrent Utrecht op de ranglijst.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen