Kozakken Boys speelt gelijk tegen Hoek, Katwijk promoveert

11 april 2015, 17:03

Koploper Kozakken Boys heeft averij opgelopen in de zaterdagafdeling van de Topklasse. De equipe uit Werkendam kwam vanmiddag in de uitwedstrijd tegen HSV Hoek, de nummer twaalf van het klassement, niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Kozakken Boys kwam vijf minuten voor rust op achterstand tegen Hoek, door een doelpunt van  Guillaume Clinckemaillie. Wesley Pollemans herstelde slechts één minuut later al weer het evenwicht en 1-1 bleek ook de eindstand op Sportpark Denoek.

Nummer twee Spakenburg verkleinde het gat naar Kozakken Boys tot vier punten met een 5-1 thuiszege op subtopper HHC Hardenberg. Spakenburg kwam door een goal van Koos Werkman in de dertiende minuut nog wel op achterstand, maar stelde vervolgens orde op zaken door een hattrick van Kees Tol, een treffer van David van de Groep en een eigen doelpunt van HHC Hardenberg.

Ondertussen verzekerde Katwijk zich van promotie naar de Topklasse, door de titel in de Hoofdklasse B te grijpen. De ploeg van coach Dick Schreuder had aan een 1-1 gelijkspel tegen ASWH voldoende om het kampioenschap veilig te stellen. Katwijk degradeerde vorig seizoen, als regerend kampioen, uit de hoogste competitie in het amateurvoetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen