De Boer: "Niet gestolen, maar gelijkspel had ook gekund"

12 april 2015, 00:02

Ajax zegevierde zaterdag met 0-2 bij Heracles Almelo, waardoor het titelfeest van PSV met minimaal een week werd uitgesteld. Na afloop had coach Frank de Boer het echter vooral over het matige spel van zijn elftal in het Polman Stadion.

"Zoals ik vrijdag tijdens de persconferentie al zei: 'Als het niet mooi is, dan moet het maar lelijk'. Dat was het vandaag", zei De Boer tegen Ajax.nl. "Het was niet goed. Ik wil niet zeggen dat de zege gestolen is, maar een gelijkspel had ook gekund. Wij hadden moeite met de compactheid van Heracles op het middenveld. Het wachten was op een mooie combinatie om er doorheen te komen, maar het was pover vandaag."

"Dat we drie punten hebben is het belangrijkste, want we moeten zorgen dat we tweede worden en dan spelen we op 24 juli de belangrijkste wedstrijd van het jaar om te proberen ons te kwalificeren voor de Champions League. Het moet raar lopen willen we geen tweede worden, dan hebben we het wel schandalig slecht gedaan. Maar we moeten wel geconcentreerd blijven, de ploegen die we nog treffen hebben ook wel iets om voor te spelen. Om in de Eredivisie te blijven bijvoorbeeld", besloot De Boer. Volgende week komt nummer zestien NAC Breda op visite in de Amsterdam ArenA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen