Barça morst: "Balen, maar we hebben nog vertrouwen"

12 april 2015, 10:51

De riante voorsprong van vier punten van FC Barcelona op Real Madrid is zaterdagavond geslonken tot twee punten. Barça gaf een 0-2 voorsprong weg bij Sevilla en speelde met 2-2 gelijk, terwijl de Madrilenen eerder op de avond al met 3-0 van SD Eibar hadden gewonnen. Luis Enrique vindt het uiterst jammer dat de in bloedvorm verkerende Catalanen averij hebben opgelopen.

"In de eerste helft waren we duidelijk superieur, we lieten geweldig voetbal zien en hadden de controle", aldus Luis Enrique. "Het is erg jammer dat we onze voorsprong hebben weggeven. De eerste tegentreffer opende de wedstrijd. We betaalden de prijs voor een dure fout. We balen, maar gaan nog steeds aan de leiding in de competitie en hebben nog vertrouwen."

In de tweede helft werd Neymar gewisseld voor Xavi en de Braziliaan leek daarop te reageren met een gebaar. De coach spreekt tegen dat er sprake was van een conflict met de aanvaller. "Nonsens. Het lijkt voor de media een trend te worden om hier mee bezig te zijn, maar ik ben er niet in geïnteresseerd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen