Veel mutaties bij FC Twente na ronduit dramatische week

12 april 2015, 13:42

FC Twente hoopt zondagmiddag voor wat licht in de duisternis te kunnen zorgen. De Tukkers kampen op meerdere vlakken met grote problemen en gaan op bezoek bij streekgenoot Go Ahead Eagles. Voor het duel in Deventer, dat om 14.30 uur afgetrapt wordt, heeft trainer Alfred Schreuder flink wat wijzingen aangebracht in zijn basisopstelling.

Na een week met veel onrust, weer drie punten in mindering, het ontslag van een aantal werknemers, het stoppen van de hoofdsponsor, de uitschakeling in de beker en de zware knieblessure van doelman Sonny Stevens richt Twente het vizier op de uitwedstrijd in de Adelaarshorst. Er hebben diverse spelers pijntjes overgehouden aan de verloren halve finale van de beker, waardoor er veel mutaties hebben plaatsgevonden.

Luc Castaignos zit op de bank, voor hem speelt Torgeir Børven. Robbert Schilder, Hidde ter Avest en Kyle Ebeciolio spelen ook niet. Dico Koppers staat aan de aftrap, wat ook geldt voor Andreas Bjelland en Hakim Ziyech. Bilal Ould-Chikh mag het ook weer eens vanaf het eerste fluitsignaal laten zien.

Bij de Eagles is Sander Duits geschorst, Sjoerd Overgoor speelt op zijn plaats. Peter van Ooijen vervangt de geblesseerde Jeffrey Rijsdijk en Wesley Verhoek speelt voor de gepasseerde Jules Reimerink

Opstellingen

Go Ahead Eagles: Van der Hart; Nieuwpoort, Vriends, Van der Linden, Schenk; Overgoor, Van Ooijen, Türüc; Verhoek, Kolder, De Sa.

FC Twente: Marsman; Martina, Bjelland, Andersen, Koppers; Mokotjo, Tapia, Ziyech; Mokhtar, Borven, Ould-Chikh.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen