Marsman: "Sneu voor Stevens, maar ik moet er weer staan"

13 april 2015, 17:29

De een zijn dood is de ander zijn brood, weet Nick Marsman na afgelopen week als geen ander. De 24-jarige Zwollenaar startte dit seizoen als eerste keeper van FC Twente, maar moest halverwege de jaargang zijn plaats afstaan aan Sonny Stevens. Zijn concurrent scheurde afgelopen week echter zijn kruisband, waardoor Marsman weer onder de lat staat bij de Tukkers.

Marsman viel in de verloren halve finale van de KNVB Beker tegen PEC Zwolle in voor Stevens en verdedigde afgelopen zondag het doel tegen Go Ahead Eagles. "Het is natuurlijk heel sneu voor hem", zegt hij tegen RTV Oost over de zware blessure van Stevens. "Dat gun je niemand. Ik wilde natuurlijk wel mijn plaatsje terug, maar niet onder deze omstandigheden. Het is kut voor hem, maar uiteindelijk moet ik er dan wel weer gaan staan. Dat deed ik tegen Go Ahead", aldus Marsman.

Twente kreeg afgelopen weken enorm veel over zich heen, vanwege de problemen bij de club. "Dat wekt emotie op en je voelt wel dat er wat aan de hand is", reageert Marsman op de onrust. "Het zit niet goed in de club en dat is moeilijk. Een kutsituatie, dat heeft iedereen zo ervaren. Het enige wat je daar aan kan doen is winnen en dat hebben we gelukkig gedaan. Als groep groei je door de problemen wel meer naar elkaar toe."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen