'Feyenoord heeft Guidetti eerste aanbieding gedaan'

13 april 2015, 21:55

In navolging van Dirk Kuyt hoopt Feyenoord nog een publiekslieveling terug te kunnen halen naar De Kuip. De Rotterdammers hebben John Guidetti een eerste aanbieding gedaan. Dat meldt Voetbal International maandagavond. De Zweedse aanvaller speelt momenteel op huurbasis voor Celtic, maar heeft een aflopende verbintenis bij Manchester City.

Guidetti gaf al meerdere malen aan dat hij een comeback in Rotterdam-Zuid wel ziet zitten, maar het kwam er tot dusver nog niet van. Voor Feyenoord lijkt het een lastig karwei te zijn om de Zweed daadwerkelijk weer aan boord te halen, aangezien het verschil tussen vraag en aanbod groot is.

In het seizoen 2011/2012 maakte Guidetti furore in De Kuip. In 23 optredens voor Feyenoord maakte hij maar liefst twintig doelpunten, waaronder een grandioze hattrick tegen Ajax. Na zijn periode bij Feyenoord speelde de aanvaller niet al te veel wedstrijden meer wegens fysiek malheur. Onder meer een virusinfectie hield hem lang aan de kant.

Vorig seizoen werd Guidetti door Manchester City bij Stoke City gestald. Dit seizoen maakte de aanvaller 21 keer zijn opwachting voor Celtic, waarin hij acht keer wist te scoren.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen