Demmers baalt van incident: "Te zot voor woorden"

Ger
14 april 2015, 09:17

Trainer Dennis Demmers van Go Ahead Eagles prijst de manier waarop Giliano Wijnaldum omgaat met het incident rond zijn persoon. De verdediger, die afgelopen weekend verbaal en fysiek werd aangevallen door 'supporters', ging maandag zonder morren weer aan de slag.

"Ik heb natuurlijk met Giliano gesproken. Hij wilde gewoon trainen. Hij zei: 'Daarom ben ik hier, dus dat ga ik ook doen'. Hoe moeilijk het misschien ook is, we hebben de focus snel weer op het voetbal proberen te leggen", aldus Demmers in De Telegraaf. "We hebben een heel hecht team. De jongens weten dondersgoed waarvoor ze de komende tijd moeten knokken: lijfsbehoud. Dat hebben ze op het trainingsveld ook direct weer laten zien."

De misdragende fans slingerden na de verloren thuiswedstrijd tegen FC Twente (1-3) enkele racistische termen naar het hoofd van Wijnaldum. Uiteindelijk vielen er zelfs enkele klappen. Demmers: "Het is te zot voor woorden dat mensen dit in hun hoofd halen. Juist nu zouden ze achter Go Ahead Eagles moeten gaan staan. De club heeft het gelukkig goed aangepakt en heel adequaat gehandeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen