Everse blijft bij Dordrecht, De Nooijer in 2016 hoofdcoach

Ger
14 april 2015, 15:42

FC Dordrecht en Jan Everse gaan definitief ook komend seizoen met elkaar door. De 61-jarige trainer heeft de hekkensluiter van de Eredivisie sinds 11 maart onder zijn hoede. Gerard de Nooijer zal het stokje van Everse in de zomer van 2016 gaan overnemen. Hij is nu nog actief als assistent-coach.

Everse werd vorige maand aangesteld als opvolger van de ontslagen Ernie Brandts. Ondanks de trainerswissel bleef FC Dordrecht op de laatste plaats van de ranglijst steken. Inmiddels kunnen de Schapenkoppen directe degradatie bijna niet meer voorkomen. De Nooijer, de huidige assistent van Everse, beschikt nog niet over de diploma's om zelf als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Hij zat eerder dit seizoen enige tijd als interim-coach op de bank en begint in mei aan de cursus Betaald Voetbal.

De Nooijer zal in de toekomst worden bijgestaan door Rogier Molhoek en Rody Hoegee. Technisch directeur Marco Boogers toont zich zeer tevreden: "Fantastisch, dat drie oud-voetballers, die jaren bij de club hebben gespeeld en die we zelf hebben opgeleid bij FC Dordrecht, de technische staf gaan vormen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen