Vlaar: "In de supermarkt word ik erop aangesproken"

15 april 2015, 15:54

Aston Villa maakt een bijzonder moeizaam seizoen door, maar is toch nog volop in de race om een hoofdprijs. In de halve finale van de FA Cup staat de ploeg zondag tegenover Liverpool. De favoriet is het niet, zeker gezien de prima vorm waarin Liverpool verkeert, maar Ron Vlaar hoopt op een goede afloop.

"De FA Cup is natuurlijk heel groot, die heeft hier heel veel aanzien", zegt de verdediger op de website van zijn management. "Ik merk het binnen de club wel; het leeft enorm, iedereen heeft het erover. Daarbuiten is het ook goed te merken. Als ik bijvoorbeeld naar de supermarkt ga, word ik er op aangesproken."

De kans is groot dat Vlaar in de zomer vertrekt bij Aston Villa, zijn contract loopt af. Toch wil hij voorlopig alleen aan het duel met Liverpool denken. "Je wilt altijd een ronde verder komen. In dit geval zou dat de finale zijn en die wil je dan vervolgens ook winnen. Maar de prioriteit is dat we ons veilig spelen in de competitie. Gelukkig lijkt het daar nu wel op, na dat super goede resultaat tegen Tottenham Hotspur", aldus de verdediger.

Als Villa degradatie weet af te wenden en de finale van de FA Cup haalt, krijgt het seizoen toch nog enige kleur. Ook voor Vlaar, die maanden sukkelde met diverse blessures. "Het gaat nu goed; ik ben honderd procent fit", zegt de Oranje-international. "Ik wil niet eens weten hoe lang ik ernaast heb gestaan, het is frustrerend genoeg geweest. Het wilde maar niet vlotten. Ik had er steeds heel veel zin in, maar het mocht niet zo zijn. Ik kan wel terugkijken maar dat heeft geen zin. Wat gebeurd is, is gebeurd. Nu wil ik alleen maar vooruit kijken."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen