Wenger houdt geen rekening met vertrek Walcott

Ger
16 april 2015, 13:32

Theo Walcott gaat alsnog zijn krabbel zetten onder een nieuw contract bij Arsenal. Dat is althans de verwachting van manager Arsene Wenger. De Londense club is al geruime tijd met de 26-jarige aanvaller in gesprek over een verlenging van zijn verblijf in het Emirates Stadium. Tot op heden bleef witte rook uit, maar daar lijkt dus verandering in te gaan komen.

Vorig jaar gingen Arsenal en Walcott voor het eerst in onderhandeling, maar dat liep op niets uit. Beide partijen hebben de gesprekken inmiddels weer hervat. De huidige verbintenis van de international van Engeland loopt nog tot medio 2016. Arsenal wil echter voorkomen dat Walcott over een jaar gratis vertrekt. Hij werd al in verband gebracht met een overstap naar Liverpool. Wenger denkt dat Walcott evenwel bij Arsenal blijft. "Daar heb ik alle vertrouwen in. Theo heeft nog een grote toekomst voor zich", aldus de Fransman.

Dit seizoen kwam Walcott slechts mondjesmaat in actie vanwege een zware knieblessure. "Het was een zeer vervelende blessure", zegt Wenger. "Maar hij wordt iedere week beter." Walcott speelde in totaal 203 wedstrijden in het shirt van Arsenal. Hij was in die optredens goed voor 77 treffers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen