De Fauw geeft Club zestig procent kans op halve finale

17 april 2015, 07:37

Over een week in Oekraïne heeft Club Brugge aan een gelijkspel met doelpunten genoeg om de halve finale van de Europa League te bereiken. Die conclusie kan worden getrokken na het 0-0 gelijkspel tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk in eigen huis. Een redelijk resultaat, vindt voormalig eredivisiespeler Davy de Fauw.

"Ik geef ons toch zestig procent kans om door te gaan", zegt de verdediger op de clubsite na het doelpuntloze gelijkspel in Brugge. "Dnipro moet de return sowieso winnen, wij moeten gewoon zorgen voor dat doelpuntje. Maar als we vroeg weten te scoren, zal het wellicht toch een lastige wedstrijd worden. Hierbij heeft Dnipro wel het thuisvoordeel, ook al spelen ze in Kiev."

De oud-speler van onder meer Sparta en Roda JC gaat zich met zijn club eerst richten op de topper tegen Anderlecht in de competitie, komend weekend. "Zaak was om vandaag goed in blok te spelen en het beter te doen dan de twee afgelopen wedstrijden in de competitie. Zondag moeten we dit kunnen herhalen en proberen verder te gaan op ons elan. Thuis moet Club altijd voor de drie punten gaan in deze play-offs."

Bij Club hadden tegen Dnipro ook Ruud Vormer en Timmy Simons (ex-PSV) basisplaatsen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen