Everse: "Kijken of wat er te halen valt bij Vitesse"

17 april 2015, 16:13

Bij FC Dordrecht hebben ze de hoop op handhaving in de Eredivisie al een tijdje geleden laten varen, maar vorige week leverde de rode lantaarndrager wel een puike prestatie. In het Rat Verlegh Stadion van NAC Breda knokten de Dordtenaren zich na een 2-0 achterstand naar een gelijkspel. Komende zaterdag wacht de pittige uitwedstrijd tegen Vitesse voor de formatie van trainer Jan Everse.

Ondanks de remise in Breda staat Dordrecht nog zeven punten achter nummer zeventien Go Ahead Eagles. Na het duel met Vitesse spelen De Schapenkoppen nog tegen SC Cambuur, FC Twente en Ajax. Lijfsbehoud in de Eredivisie is dus schier onmogelijk. Zeker als er ook gekeken wordt naar de huidige vorm van de komende tegenstander. "Vitesse is al elf wedstrijden op rij ongeslagen en dat is niet voor niets", zegt Everse, die zijn contract bij Dordrecht met één jaar verlengd heeft.

"Een makkelijk voetballende ploeg, met veel kwaliteit voorin", vervolgt de Amsterdammer. "Het heeft geen zin om dan 90 minuten vol druk te zetten, want dat wordt dan genadeloos afgestraft door een ploeg van het kaliber Vitesse. We zullen dat gedoseerd moeten doen, proberen om het spel van Vitesse te ontregelen en dan kijken wat er te halen valt", besluit Everse op de website van Dordrecht.

Bij Dordrecht zijn Funso King-Ojo (enkelblessure), Fernando Lewis (hamstring), Robbert te Loeke (gebroken middenhandsbeentje) en Matthew Steenvoorden (gebroken middenvoetsbeentje) niet van de partij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen