Verhuurde Duarte: "Wil me nog bij Ajax bewijzen"

18 april 2015, 12:57

Lerin Duarte vertrok in augustus 2013 met hoge verwachtingen van Heracles Almelo naar Ajax, maar de middenvelder wist zijn belofte in Amsterdam niet in te lossen. In januari van dit jaar verhuurde de Amsterdamse club hem aan sc Heerenveen, waar hij probeert zijn topvorm terug te vinden. Na dit seizoen hoopt Duarte weer een kans te krijgen bij Ajax.

"Bij Ajax is het niet gegaan zoals ik graag wilde. Het liefst wil ik me daarom daar nog bewijzen", vertelt hij over zijn toekomst in het Friesch Dagblad. "Maar Heerenveen is ook een mooie club, die ook zomaar een optie kan zijn." Met Heerenveen hoopt hij vanavond (zaterdag) het kampioensfeest van PSV te verstieren. De middenvelder weet nog van vorig jaar hoe bijzonder het is om de titel te pakken. "Iedereen wil kampioen van Nederland worden. Het gaf een goed gevoel om die schaal in mijn handen te hebben."

Het is overigens nog niet duidelijk of Duarte zelf speelminuten zal maken in Eindhoven. Hij staat door een scheurtje in zijn hamstring al sinds begin maart aan de kant, maar maakt tegen PSV zijn rentree in de wedstrijdselectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen