Juventus binnen half uur klaar met Lazio in topper

19 april 2015, 00:19

Dat de 1-0 nederlaag bij de straatarme hekkensluiter Parma van vorige week een incident was, liet Juventus dinsdag in de eerste Champions League-kwartfinale tegen AS Monaco al zien met een 1-0 overwinning en zaterdag werd het nog eens onderstreept met een 2-0 thuiszege in de topper tegen Lazio.

Op voorhand was een overwinning op Lazio geen uitgemaakte zaak voor Juventus. De Romeinen zijn immers bezig aan een uitstekende reeks; door acht opeenvolgende zeges zijn ze inmiddels op de tweede plaats terug te vinden in de Serie A. Juventus was echter binnen een half uur klaar met Lazio, waar Stefan de Vrij ontbrak vanwege een blessure maar Edson Braafheid wel in de basis stond.

Carlos Tevez opende in de zeventiende minuut, bij de eerste kans van de wedstrijd, de score. De Argentijn ontsnapte na een pass van Arturo Vidal aan de Lazio-verdedigers en tekende vervolgens voor de 1-0. Verdediger Leonardo Bonucci maakte er elf minuten later 2-0 van en dat wist Lazio niet meer om te draaien. In de slotfase moesten de bezoekers zelfs verder met tien man, Danilo Cataldi kreeg rood voor een overtreding op Tévez.

Door de winst heeft Juventus nu vijftien punten voorsprong op nummer twee Lazio, dat moet vrezen dat aartsrivaal AS Roma zondag passeert. Dat team ontvangt laagvlieger Atalanta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen