Van Gaal: "We played Chelsea off the pitch"

18 april 2015, 23:44

Louis van Gaal is tevreden over het vertoonde spel van zijn Manchester United in de topper tegen Chelsea, maar baalt van het resultaat. Er werd zaterdag met 1-0 verloren op Stamford Bridge in Londen, waardoor het laatste sprankje hoop op de titel nu echt vervlogen is.

"Ik ben heel teleurgesteld over het resultaat, maar ik ben content met onze prestatie. Als team waren we fantastisch vandaag", zegt Van Gaal op de officiële website van Manchester United, om vervolgens weer een Nederlandse uitdrukking letterlijk te vertalen naar het Engels. "We played Chelsea off the pitch (we speelden Chelsea van het veld, red.)"

"Maar we waren niet effectief vandaag. Ondanks de organisatie achterin bij Chelsea hebben we veel kansen gekregen", vervolgt Van Gaal. "We waren de betere ploeg, maar hebben verloren. In het voetbal draait het om resultaat. In de kleedkamer heb ik tegen de spelers gezegd dat we ons elke week verbeteren. Wanneer je onze manier van spelen ziet, dan kan je tevreden zijn. Dat is het voornaamste."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen