Fraser vindt verlies geflatteerd: "Waren niet kansloos"

19 april 2015, 09:38

ADO Den Haag wist zaterdagavond wat betreft de verhoudingen op het veld aardig bij te benen in de uitwedstrijd tegen AZ, maar verloor wel met duidelijke cijfers (3-1) in Alkmaar. Coach Henk Fraser sprak na afloop van het verlies van een geflatteerde uitslag.

"Wij waren de eerste twintig minuten de betere ploeg", zegt Fraser tegen Omroep West. "Wij helpen ze daarna in de wedstrijd en zij scoren een gelukkige goal. Wij voetbalden, zij hadden iets meer kansen", vervolgt de ADO-trainer. "Het tweede doelpunt is een schitterende vrije trap. Toen hadden we gezien het wedstrijdbeeld niet het gevoel dat we kansloos waren. Toen viel die 3-1, dat was een behoorlijke tik. Dan weet je dat het heel moeilijk wordt. Maar als je de aansluitingstreffer maakt, moet ik het nog zien."

Doelman Martin Hansen vond het een onnodige nederlaag. "1-1 was een goed resultaat geweest", vindt hij. ADO wist na een 1-0 achterstand een gelijkmaker te forceren, maar kreeg hierna snel al wel een doelpunt om de oren. "Dat gebeurt het hele seizoen al. Een paar minuten nadat wij scoren krijgen we een tegendoelpunt", bromt Hansen, die niet bang is voor degradatie. Hij vindt wel dat het volgend seizoen beter moet. "We hebben één uitwedstrijd gewonnen dit seizoen. Dat is niet genoeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen