Brands gunt het Cocu het meest: "Mooie beloning"

19 april 2015, 09:20

PSV kroonde zich zaterdagavond tot landskampioen, door in het eigen Philips Stadion met 4-1 te winnen van sc Heerenveen. Technisch manager Marcel Brands, die architect achter de Eindhovense kampioensselectie, zei na het ontkurken van de champagne dat hij het meest blij is voor coach Phillip Cocu.

"Ik gun het Cocu absoluut het meest", zei Brands in het feestgedruis tegen de NOS. "We hebben voor hem gekozen en vorig jaar was een moeilijk jaar. Aan het einde nog het moeilijkst met zijn gezondheid. Dan vind ik dit een mooie beloning voor hem", aldus de technisch manager van PSV. "Soms moet je even de bodem zien om er vervolgens weer heel mooi uit te kunnen komen."

Brands spreekt van een 'prachtig seizoen' en een 'terechte kampioen'. "Ik ben erg trots op dit team. Het is een jonge kampioen, met veel spelers uit de eigen opleiding. Als je ziet hoe stabiel die jongens zijn geweest – we hebben niet eens twee keer achter elkaar verloren – dan geef ik daar mijn complimenten voor", besluit de technische man van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen