15 zeges op rij voor NEC, ook drie punten voor Sparta

19 april 2015 – NEC geeft het kampioenschap in de Jupiler League met de week meer glans. De Nijmegenaren boekten zondagmiddag alweer hun vijftiende achtereenvolgende overwinning. In het eigen Goffertstadion werd met een minimale marge gewonnen van Almere City FC: 2-1. Sparta Rotterdam pakte ook drie punten, het won met 3-1 van Telstar.

15 zeges op rij voor NEC, ook drie punten voor Sparta

Niet alleen NEC, maar ook in het bijzonder spits Sjoerd Ars is dit seizoen uitstekend op dreef. De goalgetter maakte tegen Almere City na ruim een half uur spelen alweer zijn 26ste competitietreffer van deze jaargang. Anthony Limbombe verdubbelde vlak voor de theeupauze de marge. In de tweede helft liet Almere City zich ook zien. Enzio Boldewijn zorgde voor de aansluitingstreffer, na een schot van Vincent Janssen op de lat. Het mocht echter niet baten voor de winnaar van de tweede periode: 2-1.

Sparta verdedigde Het Kasteel met succes tegen Telstar. Yoeri Loen, Denis Mahmudov en Johan Voskamp zorgden voor een 3-1 zege op de tegenstander, waar Jonathan Kindermans trefzeker was. De Rotterdammers (53) houden door de drie punten de aansluiting met FC Oss (55), VVV Venlo (55) en De Graafschap (54).

Eredivisie

gerelateerd