HSV nóg dieper in problemen na dreun in Nordderby

20 april 2015, 11:10

De ellende blijft zich opstapelen voor Hamburger SV. De situatie waarin de roemruchte Duitse club zich bevindt wordt steeds benauwder. Zondagmiddag moesten Die Rothosen het onderspit delven tegen de regionale rivaal Werder Bremen. In het Weserstadion werd in de slotfase met 1-0 verloren.

De clubleiding van HSV ondernam de afgelopen week een noodgreep. In een ultieme poging om het tij te keren werd Bruno Labbadia aangesteld als nieuwe trainer. Hij is in het desastreuze seizoen al de vierde coach die de boel aan de praat probeert te krijgen in Hamburg, maar een schokeffect bleef uit. In de Nordderby werd de geplaagde club met 1-0 gevloerd.

In een vrije stugge wedstrijd gaf een late strafschop de doorslag. Valon Behrami ging in de fout in de zestien meter, kreeg een rode kaart van de scheidsrechter en zag Franco di Stanto de door hem veroorzaakte penalty benutten. Een minuut later werd Rafael van der Vaart, die onder Labbadia de kans kreeg in de basis, naar de kant gehaald. HSV probeerde nog een punt uit het vuur te slepen, maar liep weer tegen een vervelende nederlaag aan.

HSV blijft door het verlies de nummer laatst in de Bundesliga. Met nog vijf speelronden te staan staat het nog wel op gelijke hoogte met het VfB Stuttgart (26) van trainer Huub Stevens. SC Paderborn 07 (27), Hannover 96 (29) en SC Freiburg (29) zijn ook nog niet veilig. De laatste twee ploegen degraderen rechtstreeks, de nummer zestien speelt nacompetitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen