Vlaar in FA Cup-finale: "Ongelooflijk wat ik meemaak"

20 april 2015, 08:50

Ron Vlaar staat voor één van de mooiste wedstrijden in zijn carrière. Hij maakt zich met Aston Villa op voor de FA Cup-finale op Wembley, die op 30 mei gespeeld zal worden. Zondag was de ploeg uit Birmingham in de halve eindstrijd onder toeziend oog van 85.000 toeschouwers met 2-1 te sterk voor Liverpool. "Ik besef het nog niet", zei Vlaar vlak na de wedstrijd tegen Helden Online.

"Ik merk om me heen aan de reacties hoe bijzonder het is wat we hebben bereikt", aldus Vlaar. "De FA-Cupfinal is zo prestigieus. En die speel ik straks op 30 mei. Man, het is toch ongelooflijk wat ik allemaal meemaak", jubelt de verdediger van Aston Villa. "We kwamen onverdiend met 0-1 achter, maar maakten vlak voor rust nog gelijk. Ik was er heilig van overtuigd dat we konden winnen. Na rust kwam Mario Balotelli er nog bij, maar we bleven beter. We maakten snel de tweede en hadden een heel grote kans op nog een derde. Ik ben zo gelukkig dat we die finale gaan spelen", aldus de trotse Oranje-international.

Voor Vlaar is het een mooie beloning, na een lange periode met blessureleed. "Ik ben weer helemaal fit en heb de laatste drie wedstrijden ook weer gespeeld. Ik voel me goed, denk dat alle fysieke problemen zijn opgelost. Op 30 mei spelen we de finale tegen Arsenal. Geloof me, we zijn echt niet kansloos. De overwinning op Liverpool geeft ons zoveel energie. En dan hoop ik natuurlijk dat ik me na de finale kan melden bij het Nederlands elftal voor die belangrijke kwalificatiewedstrijd op 12 juni in Letland. Het voetballeven lacht me weer toe", glimlacht onze landgenoot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen