Wouters treedt toe tot technische staf Feyenoord

20 april 2015, 11:55   Bijgewerkt: 20 april 2015, 12:06

Feyenoord heeft haar gewenste ervaring voor de technische staf binnen. De Rotterdamse club meldt maandag via de officiële kanalen dat Jan Wouters vanaf komende zomer als assistent van de debuterende hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst zal fungeren. De 54-jarige oefenmeester heeft zich voor twee jaar verbonden aan de Kuipbewoners.

Wouters vindt het een grote eer dat Feyenoord bij hem is uitgekomen. "Feyenoord is een fantastische club, met een rijke geschiedenis en natuurlijk een geweldige aanhang", zegt hij. "Ik kijk er ontzettend naar uit om daar straks deel van uit te maken, terwijl ik het als een grote uitdaging zie om een jonge trainer als Giovanni met mijn ervaring bij te staan."

Wouters keert daarmee terug naar Nederland, waar hij in het verleden hoofdcoach van Ajax, PSV en FC Utrecht was. Afgelopen zomer verkaste hij naar het Turkse Kasimpasa SK. Aanvankelijk werd hij bij de club uit Istanbul hoofd jeugdopleidingen, maar na het vertrek van trainer Shota Arveladze werd hij aangesteld als interim-coach. Wouters had voor drie jaar getekend bij Kasimpasa SK, maar is blij om terug te keren in de Eredivisie.

"Ik heb het in Turkije prima naar mijn zin gehad, maar het is prettig om mijn familie weer dicht om me heen te hebben. De Nederlandse competitie ben ik altijd blijven volgen, terwijl ik ook Giovanni al even gesproken heb. Het zou heel mooi zijn als we met Feyenoord om de prijzen kunnen gaan spelen", besluit Wouters.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen