Van Geel: "Wouters was onze ideale kandidaat"

20 april 2015, 12:03

Volgens technisch directeur van Feyenoord Martin van Geel was Jan Wouters de ideale kandidaat voor de rol van ervaren man binnen de technische staf. De 54-jarige oefenmeester tekende maandag een contract voor twee seizoenen als assistent van Giovanni van Bronckhorst, die komende zomer Fred Rutten opvolgt in de Kuip.

"We wilden voor komend seizoen graag een ervaren assistent toevoegen aan onze technische staf en in onze ogen was Jan Wouters daarvoor de ideale kandidaat", zegt Van Geel op de clubwebsite. "Met hem halen we iemand met een schat aan ervaring en een enorme staat van dienst in huis. Met zijn leeftijd en gedrevenheid voldoet hij aan al onze criteria, terwijl Jan bovendien niet de ambitie heeft om bij Feyenoord als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Wat ons betreft is hij een uitstekende en zeer geschikte aanvulling voor onze staf van komend seizoen."

Wouters was eerder assistent-coach bij onder meer FC Utrecht, PSV en Glasgow Rangers. Hij stond op eigen benen bij Ajax, PSV en FC Utrecht. Dit seizoen is hij actief bij het Turkse Kasimpasa SK. Hij begon daar als hoofd jeugdopleidingen, maar werd er onlangs aangesteld als interim-coach na het vertrek van Shota Arveladze.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen