Smalling nog jaren tot de beschikking van Van Gaal

22 april 2015, 14:40

Louis van Gaal heeft ook in de komende seizoenen bij Manchester United de beschikking over Chris Smalling. De 25-jarige verdediger tekende dinsdag een nieuw contract bij de Engelse topclub, waardoor hij zeker tot de zomer van 2019 vastligt op Old Trafford.

"Chris heeft zich in de korte tijd die ik hier ben heel goed verbeterd en ontwikkeld, hij is een vaste waarde geworden in het eerste elftal", aldus Van Gaal op de clubwebsite. "Hij stelt zich altijd op als een professional en het is ook fijn dat hij dit seizoen al een paar belangrijke goals heeft gemaakt. Ik ben blij dat hij een nieuw contract heeft getekend."

Smalling verruilde Fulham medio 2010 voor Manchester United. "Ik ben er ontzettend trots op dat ik voor zo'n grote club mag spelen", reageert de Engels international. "Onder leiding van Louis van Gaal hebben we ons dit seizoen ontwikkeld als team en we spelen nu als een echte eenheid. Dit is een heel mooie periode om bij Manchester United te zijn, we zijn allemaal vastberaden om terug te keren daar waar we horen en weer mee te doen op het hoogste niveau."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen