Cassano smeekt oude liefde Sampdoria om contract

22 april 2015, 14:26

Sinds januari zit Antonio Cassano zonder club, hij koos ervoor om het zinkende schip van Parma te verlaten. Voor het nieuwe seizoen hoopt hij weer ergens aan de slag te kunnen en dan het liefst bij zijn oude liefde, Sampdoria. In de Italiaanse krant La Stampa smeekt de aanvaller (32) bijna om een contract in Genoa.

"Ik wil absoluut niet stoppen", verduidelijkt de oud-spits van onder meer AS Milan, Real Madrid en de nationale ploeg van Italië. "Fysiek voel ik me ontzettend goed, ik heb alleen weer wat wedstrijdritme nodig. Het volgende seizoen wordt het beste uit mijn carrière, daar ben ik van overtuigd. Waar ik graag zou willen spelen? Mijn team is Sampdoria, daar ligt mijn hart. Ik heb dat al duizend keer gezegd en doe dat nu nog een keer, maar dit is mijn laatste aanbod. Ik wil volgend seizoen heel graag voor Sampdoria spelen, geld speelt geen enkele rol."

Cassano hoopt via Sampdoria terug te kunnen keren in de Italiaanse selectie. "Ik wil naar het Europees kampioenschap van volgend jaar in Frankrijk. Ik wil het bondscoach Antonio Conte lastig maken, al is het maar voor een uurtje. Het zou een geweldige prestatie zijn om op mijn leeftijd de nationale ploeg te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen