'Chicharito' held van Real: "Dit geeft me vertrouwen"

22 april 2015, 23:39

Hij mocht opdraven in de Champions League-return tegen Atlético Madrid omdat Karim Benzema wegens een blessure voor de kraker moest afhaken en werd vervolgens de held van Real Madrid: Javier Hernández. De Mexicaan zorgde in de laatste vijf minuten voor de enige treffer in 180 minuten voetbal, waardoor Real ten koste van haar stadgenoot naar de halve finale van de Champions League ging.

'Chicharito' was al meerdere keren dichtbij geweest en een paar minuten voor het laatste fluitsignaal wist hij zijn ijverigheid te bekronen. De aanhouder wint, bewees de Mexicaan. "Het is mijn belangrijkste doelpunt ooit, omdat het heden het enige is dat telt", zei de geslepen spits na de met 1-0 gewonnen wedstrijd. "Ik heb meer belangrijke doelpunten gescoord in mijn carrière, maar deze treffer telt nu alleen maar."

Na een passje van Cristiano Ronaldo kroonde Hernández zich tot matchwinner. "Dit geeft me vertrouwen. Het was een geweldige assist van Ronaldo", aldus Chicharito. "Het was een echte derby. Het doelpunt is voor degene die altijd vertrouwen in mij heeft gehouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen