Drost: "Heracles aanpakken en niet meer loslaten"

23 april 2015, 16:48

In Breda kent men de belangen van de kraker tussen NAC en Heracles Almelo, komende zaterdag in het Rat Verlegh Stadion. Een zege voor NAC is cruciaal om kans te houden op het ontlopen van de nacompetitie. "We moeten Heracles aanpakken en niet meer loslaten", zegt verdediger Henrico Drost tegen Omroep Brabant.

"Dit zijn de wedstrijden waarmee je het seizoen kan redden. Je moet vol aan de bak, op het juiste moment aanvallen en toeslaan. Om de punten in eigen huis te houden, moeten we wel de kansen gaan benutten. Dat blijkt wel uit de laatste wedstrijden", vervolgt Drost. NAC speelde in de afgelopen weken gelijk tegen FC Dordrecht (2-2) en Ajax (0-0), maar had telkens kans op meer.

Coach Robert Maaskant sluit niet uit dat NAC tegen Heracles met een extra spits aantreedt. "Daar zijn we deze week mee aan het experimenteren geslagen. Ik denk dat het logisch is. Op het moment dat je wedstrijden moet winnen, moet je aanvallend soms wel eens verrassen", aldus Maaskant.

Drost hoopt op een intimiderend sfeertje tegen Heracles in het Rat Verlegh Stadion, dat uitverkocht zal zijn. "Als ze hier aan komen, moeten ze al denken dat er niets te halen valt. Ik denk niet dat ploegen hier graag komen, vooral niet in de fase waarin we nu zitten. We moeten Heracles aanpakken en niet meer loslaten. Er vol op klappen", besluit de mandekker.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen