Tighadouini wil stap hogerop: "Ben er wel klaar voor"

23 april 2015, 19:34

Adnane Tighadouini is hoogstwaarschijnlijk bezig aan zijn laatste seizoen bij NAC Breda. De clubtopscorer is dit seizoen één van de smaakmakers bij de dolende eredivisionist en denkt toe te zijn aan een stap hogerop. "Met betere spelers om me heen, speel ik zelf ook beter", zegt hij tegen FOX Sports.

''Bij een topclub speel je meer op de helft van de tegenstander en krijg je meer ballen om acties te maken. Dat is mijn kracht. Met betere spelers om me heen, speel ik zelf ook beter. Dat is bij een topclub zo. Dat heb ik eerder meegemaakt bij Vitesse. Ik denk dat ik wel klaar ben voor de stap", zegt de buitenspeler, die dit seizoen eerst goed wil afronden. "Ik wil niets weten over wat er speelt of wat er is. Ik wil de laatste wedstrijden knallen en belangrijk zijn voor NAC. We moeten in de Eredivisie blijven met deze prachtige club.''

Met elf doelpunten is de linksbuiten dit seizoen van grote waarde voor de Bredanaars. Middenvelder Demy de Zeeuw toonde zich vorige week al complimenteus over Tighadouini, die volgens hem niet zou misstaan in de selectie van Ajax. "Ik denk dat Adnane Tighadouini kan slagen bij Ajax. Hij creëert veel kansen en hij schenkt het team veel assists. Als je bij NAC in deze vorm elf keer scoort, ben je een speciale speler."

Dit weekend speelt NAC de belangrijke wedstrijd tegen Heracles Almelo, dat drie punten meer heeft dan de club uit Brabant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen