Kashia wil druk op Feyenoord houden: "ADO is sleutelduel"

23 april 2015, 21:51

Vitesse blijft hopen op de derde plaats in de Eredivisie. De Arnhemmers verkeren in uitstekende vorm en hebben Feyenoord in het vizier. De achterstand van Vitesse op de Rotterdammers bedraagt vier punten. De Arnhemmers willen de druk erop houden bij Feyenoord, maar moeten morgen (vrijdag) dan eigenlijk wel winnen van ADO Den Haag. Aanvoerder Guram Kashia eist dan ook de drie punten.

"We willen de druk erop houden", verklaart de aanvoerder in gesprek met Omroep Gelderland. "ADO is een sleutelduel", zegt Kashia. Volgende week wacht de ontmoeting met Feyenoord, voor Vitesse dé kans om de achterstand te overbruggen. "We hebben samen wel over de derde plaats gesproken, maar het gaat in de groep vooral over de volgende wedstrijd. Het enige wat morgen moet is negentig minuten focussen. De derde plek is niet in onze handen, maar de teamspirit is al maanden goed. Dat is veranderd hier. We helpen elkaar nu echt en dat laten we ook al dertien wedstrijden op rij zien."

Kashia zag Feyenoord afgelopen zondag verrassend verliezen van laagvlieger Go Ahead Eagles. "Je ziet dat ploegen die vechten tegen degradatie altijd verrassen aan het eind van een seizoen. Go Ahead was beter. Zij verdienden die overwinning", vindt de Georgiër.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen