Feest bij Eindhoven: "Gaan nu echt voor de Eredivisie"

25 april 2015, 10:48

Na het kampioensfeest van PSV van afgelopen weekend was er vrijdag wederom reden tot juichen in de Lichtstad. FC Eindhoven legde namelijk beslag op de vierde periode en verzekerde zich eveneens van de tweede plaats in de Jupiler League. Reden voor een feestje bij de ploeg van Jean-Paul de Jong, maar volgens de spelers van Eindhoven is dit pas een voorproefje van het echte werk. De club zet vol in op promotie naar de Eredivisie. 

"Dit is een prijsje, maar nu gaan we voor het grote werk. We mogen nu uitspreken dat we echt voor de Eredivisie gaan", zegt Maxime Gunst tegen Omroep Brabant. Gunst was de gevierde man bij Eindhoven. Hij scoorde tien minuten voor tijd de 2-1 tegen FC Oss en stelde daarmee de zege en de periodetitel veilig. De Belgische verdediger benutte feilloos de penalty. "Ik heb nog nooit een strafschop gemist. Op zo'n moment mag je ook niet twijfelen, dat is dodelijk."

Eindhoven oogst dit seizoen lof door het verzorgde spel, maar daar was vrijdag tegen Oss niet heel veel van te zien. Aanvoerder Jens van Son noemt het belang van de wedstrijd als reden voor het mindere spel. "Misschien was het toch de spanning", zegt hij. "We kwamen niet in ons spel. Dat was lastig, maar het resultaat was het belangrijkste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen