NAC klaar voor kraker: "Wij zijn beter dan Heracles"

25 april 2015, 16:59

Voor NAC Breda staat er vanavond (zaterdag) een duel van zeer groot belang op het menu. De Brabanders ontvangen in het Rat Verlegh Stadion concurrent Heracles Almelo, dat drie punten meer heeft dan NAC. In het kamp van de thuisclub is de vastberadenheid om te winnen groot.

De Bredanaars nemen met niets minder dan de drie punten genoegen. "Dit is een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen, tegen Heracles onze directe concurrent, waarin we drie punten moeten pakken en niks anders", zegt Adnane Tighadouini tegen de NOS. Dirk Marcellis sluit zich daar, in gesprek met BN De Stem, bij aan. "Wij gaan van Heracles winnen omdat we een beter team hebben. Het gevoel is erg goed en we zitten in een positieve vibe. Met de steun van het publiek die altijd achter ons staan, gaan we vol voor de winst."

Ook trainer Robert Maaskant kent het belang van de degradatiekraker. "Bij een zege zijn we weer helemaal terug in de race", weet hij. "Wij hebben de absolute drive en wil om vijftiende te worden. De gretigheid druipt er vanaf. Dit zijn de grote wedstrijden die je als speler en coach wil meemaken. Al weken lang leven we naar deze wedstrijd toe. Die moeten we winnen. Wij zullen er staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen