Real Madrid verlaat Galicië met doelpuntrijke zege

26 april 2015, 22:59   Bijgewerkt: 27 april 2015, 00:00

In een heerlijke wedstrijd heeft Real Madrid een driepunter gescoord. De ploeg van coach Carlo Ancelotti zegevierde zondag in Galicië met 2-4 over middenmoter Celta de Vigo en bracht daarmee de achterstand op koploper FC Barcelona terug tot twee punten. De Catalanen hadden zaterdag de derby tegen Espanyol al met 0-2 gewonnen.

Celta de Vigo begon scherp aan de wedstrijd in het eigen Estadio de Balaídos en kwam ook al binnen negen minuten op voorsprong via Nolito. De aanvaller passeerde twee Real-verdedigers en verschalkte keeper Iker Casillas vervolgens in de korte hoek.

Binnen een kwartier had Real de achterstand omgebogen in een 1-2 voorsprong. Toni Kroos maakte in de zestiende minuut gelijk, Javier Hernández tekende acht minuten later voor de tweede Madrileense treffer na een dubbele één-twee met James Rodríguez. Celta de Vigo gaf zich niet zomaar gewonnen en kwam vier minuten later ook weer op gelijke hoogte, Santi Mina scoorde in een één-tegen-één-situatie met Casillas na een perfecte steekpass van een ploeggenoot.

Uiteindelijk nam Real Madrid toch de volle buit mee naar huis. Met een van richting veranderd afstandsschot zorgde Rodríguez in de 43ste minuut, kort nadat Cristiano Ronaldo de paal had geraakt, voor de 2-3. Hernández legde na driekwart wedstrijd de eindscore vast op 2-4.

Sevilla FC nam eerder op de avond met een 2-0 thuiszege op Rayo Vallecano de vierde plaats over van Valencia, dat maandag nog wel bezoek krijgt van Granada. Iborra en Daniel Carriço waren voor rust trefzeker voor de halvefinalist in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen