Twente-preses: "Wij staan nog steeds achter de trainer"

27 april 2015, 09:04

Aldo van der Laan, de voorzitter van FC Twente, baalt flink van hetgeen zondag in de Grolsch Veste gebeurde. Met spandoeken, spreekkoren en donkere rook lieten supporters van de club luid en duidelijk merken genoeg te hebben van de technische staf. Na afloop van het met 0-2 verloren duel verzamelden boze fans zich bij de hoofdingang van het stadion en moest de ME eraan te pas komen om de rust te bewaren.

Van der Laan is absoluut niet blij met de acties van de fans. "Dit was niet feestelijk om mee te maken, geen leuke dag. We hebben voor de tijd bij de supporters aangegeven dat we deze acties niet wilden. We willen rust rond de club, dat is vandaag weer niet gelukt en dat vinden wij zeer te betreuren", zegt hij op de clubsite.

"Dit seizoen is over en we kijken naar komend seizoen, dan hopen we de boel weer op het rechte spoor te krijgen", vervolgt de opvolger van Joop Munsterman. Hij benadrukt dat de omstreden Schreuder nog altijd kan rekenen op zijn steun. "We moeten doorgaan met datgene wat we doen. We hebben al meerdere keren gezegd dat we na het seizoen gaan evalueren, zoals altijd. Dan kijken we vooruit naar het komende seizoen. Wij staan nog steeds achter de trainer. Wij staan op dit moment achter onze mensen en zijn loyaal aan onze mensen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen