Sporting wint ruim en heeft CL-voorrondeticket bijna binnen

27 april 2015, 23:05

Sporting Lissabon is zo goed als zeker van de derde plaats in de Portugese Liga ZON Sagres, goed voor deelname aan de voorrondes van de Champions League. De hoofdstedelingen boekten maandag een comfortabele overwinning bij middenmoter Moreirense: 1-4.

Met nog vier wedstrijden te spelen heeft Sporting een voorsprong van twaalf punten op nummer vier Sporting Braga. Omdat beide ploegen in de voorlaatste speelronde nog tegenover elkaar staan - in Portugal is het onderling resultaat doorslaggevend bij een gelijk puntenaantal - is het Champions League-voorrondeticket nog niet officieel in het bezit van Sporting. Meer dan de derde plaats lijkt er overigens ook niet in te zitten voor de groen-witten. De achterstand op koploper Benfica en nummer twee FC Porto bedraagt respectievelijk negen en zes punten. Die teams hielden elkaar zondag in een teleurstellende klassieker op een 0-0 gelijkspel.

Fredy Montero was met twee goals het goudhaantje bij Sporting tijdens het bezoek aan Moreirense. Carlos Mané en Junya Tanaka kwamen ook op het scoreformulier. Leandro deed tussendoor, bij een 0-3 stand, iets terug namens de thuisploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen